Όνος
Σε μία έκταση 500 στρεμμάτων με πλούσια φυσική βλάστηση στην περιοχή Μελιγαλά  Μεσσηνίας βρίσκεται η μονάδα παραγωγής γαϊδουρινού γάλακτος της κυρίας Τριανταφυλλιάς Ηλιοπούλου. Τα γαϊδούρια της μονάδας είναι  ελεύθερα να κινούνται και να βόσκουν στις ιδιόκτητες εκτάσεις του Όνου.
Τα ζώα επιδέχονται τακτικούς κτηνιατρικούς ελέγχους και το παραγόμενο γάλα γαϊδούρας εκτίθεται σε χημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους πριν την εμφιάλωσή του.
Το γάλα γαϊδούρας εμφιαλώνεται σε μπουκάλια 250gr και καταψύχεται στους -18ο C, ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Αποτελεί πλούσια πηγή ευεργετικών για τον άνθρωπο στοιχείων, τέτοιων που το έχουν καταστήσει εφάμιλλο του μητρικού γάλακτος.

Amalthia Προϊόντα με αγνά φυσικά συστατικά, λάδι ελιάς και με καταγωγή από την Κρήτη.
Προσεκτικά επιλεγμένο κωδικολόγιο που ικανοποιεί με το παραπάνω τις καθημερινές ανάγκες περιποίησης προσώπου και σώματος, ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Ναυαρχίδα της συγκεκριμένης μάρκας αποτελεί το σαπούνι, προϊόν με πατέντα και με βασικό συστατικό του το αγνό ελαιόλαδο και εκχύλισμα αγριοκρεμμύδας (βότανο που φύεται στα βουνά της Κρήτης).